Perheyritys

Katso video
X

Perheyritys

Yrittäjistä

Yrittäjäpariskunta Laura Andersson ja Antti Lindstedt. Meillä molemmilla on pitkä kokemus asiakaspalvelusta pankki- ja vakuutusalalla. Olemme auttaneet ja tukeneet asiakkaita eri elämänvaiheissa ja koemme, että luottamus asiakassuhteissa on ensiarvoisen tärkeää. 

Kun soitat yritykseemme, Laura on henkilö, joka todennäköisimmin vastaa puheluusi. Laura hoitaa pääosan asiakastapaamisista ja on lisäksi mukana myös kuljetuksissa. Laura sopii asiakkaiden hautaukseen ja muistotilaisuuteen liittyvät asiat ja suunnittelee hautakivet sekä tarvittaessa kuolinilmoitukset ja käsiohjelmat asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lauran työnkuvaan kuuluvat oleellisesti erilaiset perhejuridiikan palvelut kuten perunkirjoitukset, perinnönjaot, testamentit ja edunvalvontavaltakirjat. Hän tekee myös kauppakirjoja ja toimii julkisena kaupanvahvistajana. Tapaamiset järjestyvät toimistollamme tai asiakkaiden kotona.

Antin vastuulla on yrityksemme kuljetukset. Hän on mukana saattohetkissä ja perhejuridiikan toimeksiannoissa. Antti toimii paljon taustalla tehtävissä, jotka eivät usein asiakkaiden suuntaan näy.

Yrityksestämme

Hautauspalvelu Aava on vuonna 2022 perustettu Salolainen yritys. Toimimme koko Salon alueella ja Salon ympäryskunnissa, vaikka toimistomme sijaitsee Perniössä. Teemme kotikäyntejä ja tarvittaessa tapaamiset onnistuvat myös etäyhteyksien avulla.

Syy hautauspalveluyrityksen perustamisesta syntyi Lauran lapsuudenhaaveesta. Pienen tytön unelmana oli omistaa joskus oma hautaustoimisto. Hautauspalveluyrityksen perustaminen tuntui luontevalta myös sen vuoksi, että Laura oli tehnyt jo pidemmän aikaa perheoikeudellisia toimeksiantoja pankissa.

Läheisen menetys ja suru kohtaa meistä jokaisen ajallaan. Henkilökohtainen kokemus on osoittanut sen, että alalla on asiakaspalvelussa paljon kehitettävää. Hautaustoimistokäynnin lisäksi omainen joutuu usein käymään kukkakaupassa, pitopalvelussa, hautakiviliikkeessä, sopimassa kuolinilmoitukset lehtiin, tekemässä siunauksen käsiohjelmat, sopimassa perunkirjoituksesta sitä tekevän tahon kanssa jne. Meille oli tärkeää, että läheisensä menettänyt omainen saisi halutessaan kaiken yhdestä paikasta ja mahdollisimman helpolla. Näin surutyön tekemiselle jää enemmän aikaa.

Siirtyminen yrittäjiksi uudelle alalle on ollut mieluisaa, emmekä vaihtaisi päivääkään pois. Inhimillisyys ja luottamus ovat meille kaiken toiminnan perusta. Luottamukselliset keskustelut ovat luoneet elämän pituisia ystävyyssuhteita. Olemme ehtineet auttaa monia hyvinkin erilaisissa tilanteissa olevia omaisia. Luterilaiset, ortodoksiset ja uskonnottomat hautajaiset ovat tulleet meille tutuiksi. Toimintamme on toistaiseksi pääosin keskittynyt koko Salon seudulle ja Kemiönsaarelle. Olemme toteuttaneet omaisten toiveiden mukaisia kuljetuksia ja siunauksia laajemminkin Etelä-Suomen alueella.

Olemme olleet positiivisen yllättyneitä siitä, kuinka meidät on otettu toimialueellamme vastaan. On ollut ihana huomata, kuinka moni on halunnut valita pienen ja melko uuden yrityksemme kumppanikseen. Kiitos jokaiselle teille, jotka olette jo valinneet meidät avuksenne ja tueksenne ja kaikille, jotka suosittelette palveluitamme. Uusina yrittäjinä jokainen kohtaaminen on ollut meille merkityksellinen ja tärkeä. Kiitos myös kaikesta siitä positiivisen palautteen määrästä, jota olemme vastaanottaneet. Se on lämmittänyt meitä enemmän kuin uskottekaan. Koemme vahvasti, että olemme tehneet oikean uravalinnan. Pienen tytön unelmasta on tullut vihdoin totta.   

 

041 319 0920 / info@hautauspalveluaava.fi

Laura Andersson 
laura@hautauspalveluaava.fi

Antti Lindstedt
antti@hautauspalveluaava.fi